Ons verhaal

Denderend Lekker is de ideale oplossing voor jou en jouw gezin.

Je hoeft niet langer meer na te denken over wat jullie gaan eten…..dat doen wij!

Met Denderend Lekker bieden we verse seizoensgebonden groenten, vlees of vis aan. Bovendien is het onze wens om zoveel mogelijk samen te werken met boeren en leveranciers uit de Denderstreek.

Wij helpen jou wekelijks met het maken van lekkere gezonde recepten, zonder dat je je hoeft te verplaatsen! En bovendien is alles vers!

Daar staan wij garant voor.

Waarom Denderend Lekker?

Je bent net thuis van een drukke werkdag met de steeds terugkerende vraag : wat eten we vandaag?

Vind je het zelf ook belangrijk om te weten wat je eet? Kook je graag maar ontbreekt jou de tijd om inkopen te doen? Dan is Denderend Lekker er voor jou en jouw gezin.

Wij bieden jou een volledig pakket met ingrediënten en receptkaarten die je nodig hebt voor het maken van een heerlijk gerecht.

Wie is Denderend Lekker?

Het team achter Denderend Lekker heeft maar één doel : gezonde en lekkere recepten aanbieden met verse producten!

Samen met onze foodexpert zijn we dagelijks bezig om recepten te bedenken speciaal voor jou! Daarnaast doen we beroep op veel boeren en leveranciers uit de streek die ons hun beste kwaliteit aanbieden.

Alvorens wij een recept publiceren, worden ze door ons zelf klaar gemaakt én in beeld gebracht. Met plezier gemaakt, dat smaakt!

Wij denken aan het milieu.

Groenten, vlees en vis komen uit de streek waardoor wij de ecologische voetafdruk zeer klein maken. Uw ingrediënten zijn geen dagen onderweg.

Bovendien maken wij u een weekmenu op met aangepaste ingrediënten en hoeveelheden. Daarmee spaar je het milieu. Je koopt geen overbodige dingen meer. Je zal voldoende ingrediënten hebben en dus het weggooien van etensresten voorkomen.

Heerlijke en makkelijke recepten!

Jij bent de ster in de keuken. Je krijgt de recepten die makkelijk zijn om klaar te maken mét verse ingrediënten. Wij willen de recepten eenvoudig houden maar toch heel lekker.